Nä, jag heter inte Sassa, utan Pia. Sassa är däremot ett bra ord för många saker. När jag var liten kallade jag den konsistens som glass fick när man rörde om för sassa. Så där som Kalle Anka pratar, ja det tyckte jag också kunde beskrivas som sassa. Sassa kan vara viktigt eller mindre viktigt, precis som det jag tycker till om på min blogg.
tisdag 17 september 2013
Rått
Har agerat matjournalist idag och testat Raw food. Lite spännande (om än lite dyrt, jag hade gärna blivit bjuden) tyckte jag som annars inte är så vegebevandrad, utan gärna håller mig till rejäla biffar :) Tyckte ändå bättre om bakverket: en kaka bestående av banan, kakao, kokosmjölk och olika nötter - inget upphettat över 42 grader och utan laktos, gluten och socker. Trodde inte att det var möjligt att göra något gott med de förutsättningarna, men tydligen!
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar